• Bomb It Bomb It

  Ocjena Igrao 11K

  Jeste li veliki obožavatelj Bomb It? Njezina najnovija obrada dolazi s gotovo svime ...

  Igraj sada
 • Vatra i Led Vatra i Led

  Ocjena Igrao 13K

  Jeste li plamen vruće ili zamrzavanje hladno? Koji god slučaj bio, u Vatra i Ledu,...

  Igraj sada
 • Ice Slide Ice Slide

  Ocjena Igrao 6K

  Koja je tvoja omiljena polarna životinja? Misliš li da imaš što je potrebno ...

  Igraj sada
 • Bad Ice Cream 2 Bad Ice Cream 2

  Ocjena Igrao 104K

  Gotovo s prvom avanturom? Samo slijedite slijedeći nastavak i igrajte se kao hrabri ...

  Igraj sada
 • Bad Ice Cream 1 Bad Ice Cream 1

  Ocjena Igrao 126K

  Ova super zabavna arkadna igra igračima daje priliku kontrolirati ukusni i šareni ...

  Igraj sada

Pravila o privatnosti

Na IceCreamBad.com uvijek nastojimo održati kvalitetu proizvoda i, naravno, nastojati zadovoljiti potrebe naših igrača. Iz tog razloga ponekad možemo povremeno tražiti osobne podatke, uključujući adrese e-pošte i korisnike. Dobro je znati da IceCreamBad.com nikad neće prodavati ili dijeliti ove informacije s trećom stranom - sve informacije ostaju sigurne, sigurne i povjerljive.

Zapisnik datoteka

Igrači na našim stranicama trebaju biti svjesni da naši poslužitelji prikupljaju sve zahtjeve i spremaju ih u datoteke zapisnika. Za one koji možda ne znaju, datoteke zapisnika sadrže popis događaja koji su se dogodili na IceCreamBad.com. U biti, to nam daje bolju predodžbu o tome kada je korisnik pristupio web sučelju, odakle je došao, koji je preglednik korišten i tako dalje.

Cookies

Na IceCreamBad.com koristimo kolačiće kako bismo osigurali jednostavnu uporabu i pouzdanost platforme - kao što se očekivalo, sve je učinjeno kako bi pružili najbolji korisnički doživljaj. Kolačići koristimo za praćenje korištenja posjetitelja; oni preuzimaju malu količinu informacija na vašem računalu ili mobilnom telefonu, a dobra stvar jest da ih se ne može identificirati osobno. Kao igrač na našem web mjestu, pristajete na naše korištenje kolačića u skladu s našim pravilima. Ali, naravno, i dalje odlučite onemogućiti kolačiće iz postavki preglednika - to neće utjecati na funkcionalnost stranice na bilo koji način.

Odbijanje odgovornosti

Na IceCreamBad.com želimo da naši posjetitelji znaju da je naša politika privatnosti valjana samo na trenutnoj web stranici. I naravno, svi gosti prema zadanim postavkama slažu se s pravilima o privatnosti i razumiju da su sve informacije o IceCreamBad.com povjerljive. Međutim, važno je napomenuti da druge web-lokacije na webu mogu imati različite pravila o privatnosti, tako da preporučujemo da ih provjerite prije poduzimanja sljedećeg koraka.